LITTLE CHINATOWN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3078 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Little Chinatown. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 10:10 Appreciated the service
19 jul 2024 om 19:19 Lekker
16 jul 2024 om 19:27 2 uur en 10 minuten later werd het eten koud geleverd.
16 jul 2024 om 16:04 Snelle service en we hebben genoten..!!
16 jul 2024 om 13:55 Er zat zowel een haar in mijn saoto soep als in mijn rijst, walgelijk! Deze plek gaat met de dag achteruit. Toen ik laatst in de winkel was stond er een jongen vies losgeld aan het tellen en tegelijkertijd mijn broodje te voorbereiden. Hygiëne who?
15 jul 2024 om 0:05 Super lekker veel vlees ook!
14 jul 2024 om 21:12 Het eten was weer heerlijk hoewel de bananen hun bite misten. Maar goed, de smaak was prima. Heel lieve bezorger. Ik hoop dat hij de voetbalfinale nog heeft kunnen zien….
14 jul 2024 om 19:53 Ik vond de bami een beetje smaakloos en de nasi was heel droog, de eend vond ik niet zo lekker. De kip was heel crispy en de zoete varkenvlees was heerlijk!
14 jul 2024 om 17:56 Heel goed
14 jul 2024 om 13:18 Het eten kwam eerder dan verwacht, goed ingepakt. De jus was iets te waterig en zout. Dus de jus eruit gegoten.
13 jul 2024 om 20:43 Great food and excellent service
12 jul 2024 om 20:03 Goed bereid en lekker eten.