LITTLE CHINATOWN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2074 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Little Chinatown. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:09 2 uurtjes gewacht maar ik kreeg gratis drinken en eten was vers en lekker warm. Was de moeite waard
26 nov 2022 om 20:25 Bezorging was Top, heerlijk op tijd. Helaas kan ik hetzelfde niet zeggen over het eten. Had een Nasi moksi meti besteld en die was uitermate droog. Soya saus die je erbij kreeg om het een beetje smaak en vocht te geven hielp ook niet.
26 nov 2022 om 17:11 Tasty and nice portions
26 nov 2022 om 17:11 Always a certainty
26 nov 2022 om 17:10 The best!
26 nov 2022 om 13:33 Het eten was oprecht superrrr lekker. Alleen jammer dat je in verhouding met de nasi niet echt veel kip krijgt.
25 nov 2022 om 23:49 Er was een misverstand in de bestelling. Nadat ik heb gebeld werd het meteen opgelost. Binnen vijf minuten was de juiste bestelling nageleverd. Met extra kroepoek. Weer heerlijk gegeten.
25 nov 2022 om 12:11 Het eten is heerlijk en de bezorger altijd vrolijk en vriendelijk. Het duurde iets langer maar dat hebben ze goed gemaakt! Zeer tevreden!
24 nov 2022 om 19:31 The food was okay. I ordered hot sauce and that did not come and the chips did not come either.
24 nov 2022 om 19:11 Was heerlijk
22 nov 2022 om 21:44 Saoto was zonder ei en zonder rijstvermicelli, wel heel veel taugé. De groente, kip en aardappel zaten al in de bouillon, waardoor alles zompig was. Rijst met met groente, vlees en saus was gwoon in laagjes opgebouwd, beter apart, dit was zonde.
22 nov 2022 om 17:49 Eten was niet lekker vers. Veel kool in sauto soep. Geen chips in sauto soep. Kipfile was niet te proeven in sauto soep. Vlees van nasi erg droog gebakken. Kip Saté was niet met echte saté saus. Maar een simpele calve saus.